NW-djennyjoan_logo_#8E3A45

Gezichtsbehandelingen

PUURR Zen intro

Dit is een korte behandeling geschikt voor kennismaking met de PUURR rituelen. De behandeling start met een heerlijke kruidenstempel massage en een korte nek/schouder massage waardoor je direct ontspannen bent, de behandeling wordt vervolgt met reiniging, vapozone, masker en wordt afgesloten met een dagcrème.

Deze behandeling duurt 45 minuten
 € 39,50

 

PUURR Zen DELUXE

De naam zegt het al; luxe! Dit is een heerlijke huid verbeterende ontspannende gezichtsbehandeling waar je echt helemaal tot rust komt. Deze behandeling bevat veel verschillende type massages waardoor je even de dagelijkse stress kan loslaten! Deze behandeling begint met een gezicht en schoudermassage met kruidenstempels opvolgend met een oppervlaktereiniging, huidanalyse, vapozone, dieptereiniging (peeling/scrub), onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichts- en schoudermassage en tijdens het inwerken van het masker ontvang je een hoofddrukpuntenmassage, een korte voetmassage en afsluitend een dagcrème. Na deze behandeling voel je je herboren en weer helemaal zen.

Deze behandeling duurt 90 tot 100 minuten
€ 72,50

 

PUURR EXPERT Bio peeling, er zijn er diversen maar wat PUURR Expert Bio peeling onderscheid is de toegevoegde exclusieve bestandsdelen, waaronder Acetyl Hexapeptide-8 deze wonder peptide heeft zijn werking al bewezen binnen PUURR met de Expert Fading Cream. Wat als een groot succes kan worden beschouwd een creme die doet wat die beloofd!

Meer over deze peptide verderop waar alle ingrediënten duidelijk worden uitgelegd.
De biopeeling bestaat uit algen, zeewier en spongilla.
De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat oa. acetyl hexapeptide-8, Matrixyl3000.
De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of rosacea. Daarnaast is de biopeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Wat doet de biopeeling

De werkstoffen van de PUURR Biopeeling dringen diep door in de huid en stimuleren daar de doorbloeding en zetten de huid aan tot een snellere vernieuwing van de huid.
Normaal vernieuwd de huid zich in ongeveer 28 dagen. Maar de biopeeling versnelt dit tot 10 dagen. U kunt dan ook op de 3de dag een lichte schilfering ervaren.
Na 10 dagen heeft u een stralende nieuwe huid. Bij huidproblemen als Rosacea en Acné raden we aan om binnen deze 10 dagen nog 2 peelings te doen. Een kuur is dan 3 behandelingen in 10 dagen tijd, als u agenda dit toe laat. Vaak wordt het binnen 14 dagen toegepast. Wat een super mooi resultaat geeft zie de resultaat foto’s van de PUURR salons die hiermee werken. Belangrijk is ook de goede en juiste nazorg daarom ontvangt u altijd een mini kit met de expertproducten die noodzakelijk zijn voor het uiteindelijke resultaat.

Waarom een biopeeling i.p.v. fruitzuur peeling

Een fruitzuurpeeling werkt vanaf de bovenste laag van de huid deze verwijdert de dode huidcellen en tast zelfs soms de natuurlijke huid barrière laag aan.
Daarom werken we bij PUURR al met een laag percentage fruitzuur van 10% (PUURR ACID PEEL) i.p.v. de hogere percentages die u bij andere merken soms ziet.
Een mooie peeling om de huid te verfrissen en stimulerend te werken op de vernieuwing van de huid.

De biopeeling werkt van binnen naar buiten. En geeft daarom bij huidproblemen meer resultaat. En kan zelfs bij de gevoelige huid toegepast worden.
De werkstoffen van de biopeeling dringen diep door in de huid (voelbaar als lichte prikkeling, max. 24 uur lang). Daar worden de nieuwe cellen gestimuleerd om zo een snellere vernieuwing van de opperhuid te verkrijgen.
De dode huidcellen worden zo sneller verwijderd. (zie lichte schilfering na dag 3)
Terwijl de natuurlijke huidbarriere laag intact blijft.

Ingrediënten van de biopeeling
De biopeeling bevat een combinatie van diversen soorten algen, zeewier en spongilla. Deze natuurlijk kleine sponsdeeltjes geven een enorme regeneratie boost aan de huid en dringen de huid in wat een prikkelend gevoel geeft die je maximaal 24 uur kan voelen als je de huid aanraakt.

De algen in de biopeeling, bevatten mineralen, zoals jodium, ijzer, calcium, natrium en aminozuren, vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.
Deze voeden de huid, brengen meer balans in de talgklierfunctie en herstellen de huid.
Uw huid blijft langer fris en jeugdig

Doordat de biopeeling diep in de huid komt, doen de werkstoffen van de solution ook diep in de huid hun werk. De acetyl hexapeptide-8 en de Matrixyl3000 werken in op de rimpelvorming, de verfijning van de huid en geven een extra stimulerende werking op de vernieuwing van de huid.

De huid zal zich vernieuwen in 10 dagen. Na 3 á 4 dagen kan de huid wat strakker aanvoelen en wanneer men over de huid wrijft, kunnen er lichte schilfertjes ontstaan. De nieuwe huid komt tevoorschijn. Extra voeding is daardoor belangrijk vandaar dat er een mini kit met de juiste producten mee naar huis gaat om zo het beste resultaat te verkrijgen.

Voor welke indicaties is de biopeeling geschikt?

 • Acné
 • Vette huid
 • Grove poriën
 • Rosacea
 • Couperose
 • Rimpels vermindering verfijning van de lijntjes
 • Pigmentatieproblemen
 • Droge huid
 • Littekens

Contra-indicaties 

 • Virale infecties (ook bij een koortslip), de infectie kan zich verspreiden
 • Kanker, ook wanneer u nog kankermedicatie inneemt. (in overleg met arts)
 • Open wondjes
 • Retinoïden, vitamine A zuren (Hoge gehalte) (hier moet 6 weken tussen zitten)
 • Roaccutane / Accutane
 • Zwangerschap (uw huid is gevoeliger)

Let op:
Biopeeling pas toepassen in overleg en na minimaal 6 weken.

 • Microdermabrasie heeft gehad
 • Sterke chemische peeling heeft ondergaan
 • IPL in het gezicht heeft gehad
 • Laserbehandeling in het gezicht heeft gehad
 • Bepaalde medicatie die invloed hebben op uw huid. (huidverdunnende creme )
 • Botox, Fillers

Wat kunt u verwachten van de Biopeeling?

 • Stimuleert oa. het collageen waardoor rimpels zichtbaar afnemen.
  U ziet een verfijning van uw huidreliëf.
 • Het reguleerd talgproductie.
 • Remt het ontstaan van mee-eters en puistjes.
 • Verfijnd de poriën.
 • Je huid straalt en voelt heerlijk zacht.

Skin Improvement:

De huid verbeteren dat willen we allemaal. Maar dan wel op een milde en natuurlijke manier. Bij PUURR hebben we ons Skin Improvement fase. Een fase in de gezichtsbehandeling waar we dus echt op de huidverbetering werken. In combi’s bij de Extra Intense Ritueel of ook eventueel los bij te boeken bij een kleine behandeling. Bij deze een kleine uitleg van wat we kunnen doen/gebruiken:
ACID PEEL
Haalt uw nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend!
Wat doet een fruitzuurpeeling voor uw huid?
 Het is een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Tevens verzacht het de storende rimpeltjes en pigmentvlekjes.
Er zijn meerdere fruitzuurpeelings te krijgen van verschillende merken, veelal een hoog percentage. Deze worden heel kort op de huid aangebracht en irriteren meer de huid dan dat ze daadwerkelijk resultaat geven. Wij werken met 10% AHA en deze kunnen door middel van de softmask maximaal 10 minuren laten inwerken waardoor hij langzaam dieper zijn werk kan doen met meer resultaat zonder irritatie

Werkwijze:
De reiniging vindt bij PUURR altijd onder de stoom plaats. De vapazone dient minimaal gedurende 10 minuten (reiniging & peeling) aan te staan. Als we de Acid Peel Treatment doen stomen we gedurende 20 minuten. De acid peel brengen we aan na de reiniging en peeling. De softmask laten we opzwellen in de Tonic Booster en leggen deze vervolgens op de huid neer en bestrijken hem minimaal driemaal met de Tonic Booster gedurende de inwerktijd van maximaal 10 minuten. Let op de reactie van de klant en overleg hoe het aanvoelt. Anders korter laten inwerken! Belangrijk is om de huid, ph-waarde, weer te neutralizeren na de peeling, door goed na te reinigen met de Organic lotion met watjes. Dan eventueel de dermaroller of bindweefselroller toepassen. Daarna afsluiten met het Hyaluron Concentraat.
PUURR BINDWEEFSEL ROLLER
Door gebruik van de PUURR Bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Dit allemaal voor een steviger, volle en frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding. Dus betere opname van de voedingsstoffen!!!
Het is een perfecte combi om voor het gebruik van de bindweefselrollers het intensieve AgE Serum aan te brengen. Deze wordt direct door de huid opgenomen, waardoor u betere grip heeft op de huid met de rollers.
Voor een echte booster van de huid gebruiken we na de bindweefselmassage, om de huid extra te stimuleren, de Intense Force 2 of de Intense facial Oil. Voor het beste resultaat kan de klant deze bindweefselmassage ook zelf thuis toepassen met de rollers!
DERMAROLLER
De Titanium Dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt bijvoorbeeld het Hyaluron Concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere en frissere huid !

De Titanium Dermaroller bevat 540 naalden. De 540 naalden zijn verdeeld over 9 bladen van 60 naalden en heeft 0.5 mm naaldjes. Deze is geschikt voor de fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, stimulatie van de aanmaak van collageen, anti-aging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Doordat de Titanium Dermaroller 540 nog meer kleine openingen in de huid maakt, wordt de aanmaak van collageen nog meer gestimuleerd. De gevoeligheid is ook veel minder dan bij gebruik van dermarollers met 192 naaltjes omdat het meer kleine naaldjes bevat.

Op een droge schone huid maakt u horizontale en verticale baantjes totdat er een flinke doorbloeding ontstaat.
Vervolgens kunt u bijvoorbeeld het Hyaluron Concentraat aanbrengen!
EXPERT OYXGEN CELLULAIRE GEL
Deze gel voorziet de huid van een zuurstof boost.
Tevens stimuleert deze de activiteit van de huidcellen en wondgenezing dankzij vitamine B5.

Gebruik: de gel kan als serum worden gedragen of als booster onder een ander serum. De zuurstof boost zorgt ervoor dat de werkstoffen uit opvolgende producten beter worden opgenomen.
Werkstoffen:  Perfluorodecalin, Aloë Vera, Panthenol, Allantoin
EXPERT FADING (EYE CONTOUR) SERUM
Dit intensief werkend serum pakt het ontstaan van gezichtsrimpels aan en biedt excellente hydratatie en verhoogt de vitaliteit van de huid.
Gebruik: Aanbrengen op een gereinigde huid. U kunt deze speciaal als oogcontour serum gebruiken, maar mag ook op het gehele gezicht.
Bij voorkeur na de Oxygen Celllulair gel.
Werkstoffen: Aloë Vera, Niaciamide, Acetyl hexapeptide-8, Matrixyl3000, Panthenol, Allantoin.
INTENSE HYALURON CONCENTRAAT 2%
Een anti-aging concentraat met een hoog gehalte aan Hyaluronzuur. “Hoog moleculair” wat betekent dat het werkt in de bovenste laag van de huid. Dit ziet u gelijk aan uw huid. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan.
Naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen!

Wat doet het? Denk aan een perzikvelletje wat vocht te kort komt, die ziet er ook ouder uit! Verrijk uw huid dagelijks met het concentraat onder uw Dag/Nachtcreme en zie u huid weer gaan stralen. Hij zit er voller en gladder uit!
Gebruik: Dagelijks onder de dag/nachtcreme – Na gebruik van Dermaroller – Onder en met het Intense Mask